اکوسیستم استارتاپی ایران

همزمان با شکل‌گیری اکوسیستم استارتاپی ایران بحث سرمایه‌گذاری در استارتاپ‌ها دارد بالا می‌گیرد. گرچه این بخش نیز مانند دیگر بخش‌ها هنوز در مرحله جنینی است ولی بهتر که در همین آغاز کار چند نکته را یادآور شویم؛ چون ممکن است در آینده دچار سو تعبیر (استفاده) هایی شویم. ادامه خواندن “اکوسیستم استارتاپی ایران”

چطور علایق خود را به یک کسب و کار موفق تبدیل کنیم

  ین مقاله در سایت Entrepreneur توسط گاتاگ گاپتا نوشته شده است. او یک کارآفرین مقیم سیلیکون ولی است که شرکت NatureBox را برای ارسال اسنک‌های غذایی متفاوت و خاص برای مشتریان تأسیس کرده است. او در این مقاله سه توصیه اساسی برای شروع کسب‌وکاری دارد که به آن عشق می‌ورزید. به راه انداختن یک کسب‌وکار برای خودمان مثل این است که سوار ترن‌هوایی بشویم که تندترین سراشیبی‌ها و سرازیری‌ها را با آن تجربه می‌کنیم و در این حین باید با خودمان فکر کنیم که بالاخره چه زمانی جیغ‌کشیدن‌ها تمام می‌شود. هر کسی میتواند کسب‌وکاری را شروع کند اما رشدکردن و سپس پایداری آن سخت‌ترین کار ممکن است. وقتی شرکتتان با چالش‌ها مواجه می‌شود و اسیر موانعی می‌شود که بسیار سخت هستند ( که معمولاً هم این اتفاق زیاد می‌افتد) فقط اشتیاق و تعهد شما است که می‌تواند کسب‌وکار را به سر منزل مقصود برساند.

ادامه خواندن “چطور علایق خود را به یک کسب و کار موفق تبدیل کنیم”

کار بدون استرس

عاشق کارم هستم اما فشار زیادی را تحمل می‌کنم. همیشه این احساس را دارم که زمان کافی برای انجام دادن همه کارهای مورد نیاز وجود ندارد. به هر تماسی که پاسخ می‌دهم، ۳ تماس دیگر را از دست می‌دهم! لطفا کمکم کنید!

ادامه خواندن “کار بدون استرس”

ارتقای درآمد و کیفیت زندگی

بنیان‌گذار مجمع جهانی اقتصاد

در آستانه یک نقطه مهم انقلاب در فناوری قرار داریم که شیوه زندگی و کار –که البته وابسته به هم هستند- را به شکل اساسی دگرگون خواهد کرد. این دگرگونی از نظر اندازه، دامنه و پیچیدگی از آنچه تاکنون و پیش از این رخ داده متفاوت است. الوین تافلر، نویسنده مشهور آمریکایی، سال‌ها پیش، دگرگونی ژرف اقتصادی و اجتماعی تاریخی جوامع بشری را در چارچوب نظریه «امواج سه‌گانه» تحلیل کرده بود. ادامه خواندن “ارتقای درآمد و کیفیت زندگی”

تولید ثروت از طریق شرکت‌های دانش بنیان

تولید ثروت از طریق شرکت‌های دانش بنیان

تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در پارک‌های علم و فناوری به منظور تجاری ساختن ایده‌ها از نخستین کارهای جدی است که در کشور به منظور عملی شدن تبدیل نوآوری‌ها به تکنولوژی صورت گرفته است.

ادامه خواندن “تولید ثروت از طریق شرکت‌های دانش بنیان”

چگونه می توان یک Business Plan یا طرح کسب و کار ساده نوشت؟

 

تقریبا تمام کسب و کارها نیاز به یک طرح کسب و کار دارند تا بتوانند از استارتاپ (شروع کسب و کار) تا استقرار کسب و کار خود را با موفقیت پیش ببرند. اما نیازی نیست که طرح کسب و کار شما حتما طویل باشد یا ماه ها برای نوشتن آن وقت بگذارید تا بتواند برای صاحبان کسب و کار های کوچک کارایی داشته باشد. ادامه خواندن “چگونه می توان یک Business Plan یا طرح کسب و کار ساده نوشت؟”

اقداماتی وجود دارند که می توانید برای تضمین موفقیت کسب و کار آنلاین خود انجام دهید. هزاران نفر با انجام این کار ها توانسته اند بیزنس موفقی را شروع و راه اندازی کنند: ادامه خواندن “”

شتابدهنده ها

پس از ورود استارتاپ ویکند و رویداد های مشابه به ایران جای خالی یک برنامه جامع و کامل برای پیگیری استارتاپ ها و تسریع کار آن ها دیده می شد. چند وقتی است که شتابدهنده ها نیز برای پر کردن همین جای خالی وارد صحنه کارآفرینی شده اند. ادامه خواندن “شتابدهنده ها”

زمان مناسب برای ایجاد تغییر

مهارت‌های مدیریتی

فرض کنید شما طی یک دهه در یک حرفه و به طور بالقوه با همان کارفرما به خوبی کار کرده‌اید. سازمان‌تان را مثل کف دستتان می‌شناسید و نقش و مسوولیت‌های خود را بهتر از بسیاری از همتایان خود می‌دانید اما کاملا راضی نیستید. معتقدید که چیز بزرگتری باید باشد. اما نمی‌توانید اطمینان یابید. پس از ۲۵ سال کار در یک شرکت و ۱۱ سال پژوهش دکتری، اکنون در حال درس دادن رهبری و مدیریت به دیگران هستم و این سناریو را به خوبی می‌دانم. بسیار با یک تغییر شغلی میانسالی مواجه بوده‌ام؛ که چرایی تمرکز تحقیقات من بر توسعه تغییرات شغلی را توضیح می‌دهد. ادامه خواندن “زمان مناسب برای ایجاد تغییر”