مصاحبه مهندس رضازاده

خانه کارآفرینان ایران اولین NGO کارآفرینی در کشور، فعالیت خود را در راستای آماده سازی جوانان برای ورود به دنیای کسب و کار و دستیابی به زندگی موفق در آینده، ترویج فرهنگ کارآفرینی و کسب و کار در خانواده، اشاعه و ترویج فرهنگ آموزش و پ‍‍‍ژوهش کارآفرینی، آموزش کارآفرینی به جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی، توانمند‌سازی شرکت‌های کوچک و متوسط در ورود به بازارهای جهانی، مشاوره در زمینه توسعه کارآفرینی سازمانی در جهت گسترش نوآوری، رشد و پویایی، ایجاد تعامل بین کارآفرینان، سرمایه‌گذاران، محققان، هیأت‌های علمی به منظور افزایش توانایی‌های خود، ایجاد هم‌افزایی و خلق محیط مستعد برای رشد کارآفرینان از سال ۱۳۸۲ آغاز نموده است. این مرکز طی هفت سال تلاش بی‌وقفه توانسته است دستاوردهای قابل توجهی در زمینه کارآفرینی کسب کند. برای آگاهی بیشتر از فعالیت‌های خانه کارآفرینان، مصاحبه‌ای با مدیر عامل موفق این مرکز، جناب آقای مهندس رضازاده صورت گرفته است .

      جناب آقای رضازاده ممکن است در ابتدا اندکی در رابطه با خانه کارآفرینان ایران، عملکرد این مرکز در سالی که گذشت و همچنین همکارانتان در این سازمان مردم نهاد توضیح دهید؟

مهندس رضازاده: خانه کارآفرینان ایران یک سازمانNGO  است که با هدف اشاعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی و توسعه اشتغال، مجموعه‌ای از فعالیت‌های فرهنگی و آموزشی را انجام می‌دهد. قبل از هر چیز لازم است که از جناب آقای دکتر محمود احمدپور داریانی که رئیس هیئت مدیره خانه و بنیانگذار این خانه هستند و لقب پدر کارآفرینی ایران به حق شایسته ایشان است، نهایت تشکر و قدردانی را به عمل آورم چراکه هرآنچه که در حال حاضر در خانه کارآفرینان ایران موجود است و نیز تمامی موفقیت‌هایی که این سازمان مردمی تا کنون کسب کرده است، همه و همه حاصل تلاش‌ها و محبت‌های بی‌دریغ ایشان است. همچنین لازم است که از دیگر اعضای هیئت مدیره از جمله آقای حسین اخوان که کمک‌ها  و حمایت‌های بی‌شائبه خود را از هرگز به این مرکز دریغ نکرده‌اند نیز تشکر کنم. تمامی فعالیت‌ها و تحقیقات پژوهشی، فرهنگی و تبلیغاتی و … که در خانه انجام می‌گیرد حاصل فعالیت‌ها و زحمات کارشناسان خبره و همکاران محترم ما در این مرکز است و جا دارد که من از تنی چند از این عزیزان از جمله خانم‌ها سجادی، طیبی، مافی و نیز همکاران خوب ما آقایان ربیع‌زاده، حاِِِِیری، پرویزی، ملکی و خلیلی  که همواره صمیمانه ما را یاری کرده‌اند سپاسگزاری کنم. البته حائز اهمیت است که از آنجایی که سازمان ما یک مرکز مردم‌نهاد است، کلیه افراد نامبرده به صورت افتخاری با ما همکاری می‌کنند.

      ممکن است به طور خلاصه توضیح دهید که مجموعه فعالیت‌های خانه کارآفرینان ایران در چه حوزه‌ای است؟

مهندس رضازاده: فعالیت های خانه کارآفرینان ایران به طور کلی در ۴ بخش آموزش ، ترویج و مشاوره ، تحقیق و پژوهش و IT تعریف شده است.

     هر یک از این بخش‌ها چه هدفی را دنبال می‌کنند؟ ممکن است شرح مختصری از عملکرد هر یک از این حوزه‌ها بیان کنید؟

مهندس رضازاده: گروه آموزش خانه کارآفرینان ایران در سال ۸۹ دوره های مختلف آموزشی را برای علاقه‌مندان به کارآفرینی برگزار کرده است که شرح این فعالیت‌ها به این صورت بوده است که یک دوره آموزشی به منظور تربیت مدرسان کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی جهت تدریس ۳ واحد کارآفرینی برگزار شده است .هدف از این دوره آموزشی ترویج و توسعه کارآفرینی به دانشجویان و فارغ التحصیلان است. از این رو کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری خانه کارآفرینان ایران اقدام به برگزاری دوره های کارآفرینی نموده است. لازم است که در این رابطه از جناب آقای تابع جماعت (رئیس کانون فارغالتحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی) نیز تشکر و قدردانی کنم، چراکه دغدغه همیشگی ایشان نیز بحث کارآفرینی و ترویج هرچه بیشتر آن در جامعه دانشگاهی است. در سال ۱۳۸۸ نیز سه دوره در ساوه ، مشهد و بیرجند برگزار شد و در سال ۱۳۸۹ دو دوره در شهرستان‌های قوچان و سنندج برگزار گردید.

      نحوه زمانبندی و سر فصل‌های این دوره‌های آموزشی به چه صورت بوده است؟

مهندس رضازاده: دوره آموزشی که در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج برگزار گردید، در تاریخ ۲۵/۳/۸۹ آغاز شد و درمورخ ۴/۱۰/۸۹ به اتمام رسید. همچنین دوره آموزشی مربوط به دانشگاه آزاد قوچان از تاریخ ۸ تیر ماه ۱۳۸۹ لغایت ۲۳ تیر ماه ۱۳۸۹ با ۲۵ شرکت کننده برگزار گردید. سرفصل‌های این دوره‌های آموزشی شامل جلسه توجیهی، اهداف، مفاهیم، اصول و مبانی کارآفرینی، محیط کسب وکار، مدیریت سازمان‌های کارآفرین، مهارت‌ها، الزامات و ویژگی‌های کارآفرینی و کارآفرینان، روش آموزش کارآفرینی در دانشگاه، ارائه تمرین‌های کلاسی، تیم‌سازی و کار تیمی، ایده کسب وکار، طرح کسب و کار BP، مدیریت منابع‌انسانی در سازمان‌های کوچک و متوسط (SME)، روش‌ها و راهکارهای تامین منابع مالی، ارتباطات و مذاکره (شبکه‌های کارآفرینی)، مباحث حقوقی و قوانین مرتبط با کسب و کار، اینترنت و کارآفرینی، کارآفرینی سازمانی و شرکتی، تشریح یک طرح کسب و کار ساده  به صورت گام به گام، و … بوده است که توسط مدرسینی همچون آقایان دکتر احمدپور، دکتر عزیزی، دکتر امینی، دکتر زارعی، آقای سلجوقی و سرکار خانم دکتر ممیخانی ارائه شده است .

از دیگر فعالیت‌های بخش آموزش خانه کارآفرینان می‌توان به طرح برگزاری دوره تربیت مدرسان تخصصی کارآفرینی سازمان فنی حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی، برگزاری دوره آموزشی کارآفرینی برای کارکنان شرکت ایران خودرو، طرح برگزاری دوره کارآفرینی در خانه کارگر تشکیلات آذربایجان شرقی، برگزاری کارگاه آموزشی تولید بدون کارخانه، طرح برگزاری دوره تربیت مدرسان تخصصی کارآفرینی آموزش و پرورش تهران در مقطع کاردانش، طرح برگزاری دوره آموزش کارآفرینی در وزارت رفاه و تامین اجتماعی و همچنین  طرح برگزاری دوره های آموزش کارآفرینی ارزان قیمت در شهرداری منطقه ۱ تهران اشاره کرد.

      بخش ترویج و مشاوره این مرکز چه خدماتی را به مراجعه کنندگان ارائه می‌دهد؟

مهندس رضازاده: بخش ترویج و مشاوره به منظور اهداف ذیل فعالیت می‌نماید:

  • توسعه فرهنگ کارآفرینی در جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان با بهره گیری از ابزارهای روزآمد و فناوری‌های نوین
  • معرفی الگو های کسب و کار بومی و ایرانی به قشر جوان و نوجوان
  • ترویج تفکر خلاق در میان خانواده های ایرانی به عنوان تنها عامل بقا و موفقیت در دنیای امروز
  • معرفی راه های مختلف درآمدزایی به اقشار آسیب پذیر و کم درآمد
  • ترویج روحیه تیم سازی و ایجاد شبکه های اقتصادی و اجتماعی و ترغیب روحیه کارتیمی به عنوان عنصر پایه در دنیای رقابتی کسب و کار

      خانه کار آفرینان ایران در راستای عملیاتی کردن این اهداف چه فعالیت های را در سالی که گذشت انجام داده است؟

مهندس رضازاده: خانه کارآفرینان ایران در حال حاضر در بسیاری از استان‌های کشور نمایندگی‌های فعال دارد.۹ نماینده این مرکز شامل “شرکت مهیا گستر نوآوران” قم،  “مرکز مشاوره ی شغلی و کاریابی کارآفرینان” شهرستان یاسوج، “شرکت سامان گستر گلفام” قم ، “شرکت سازمند سیستم” تبریز ،”شرکت خدماتی مهد گستر پاسخگو” در شهرستان خرم آباد، “شرکت صادق چوگان فارس” در شهرستان کازرون، “شرکت کارآفرینان وحدت” شهر کرد، شرکت صنعت یاران هرمزگان” در بندرعباس و “شرکت نوآوران خلاق پارسی”  تهران فعالیت خود را در راستای اهداف خانه کارآفرینان با عنوان “نمایندگی” آغاز نموده اند. از طرفی، این سازمان مردم‌نهاد اقدام به چاپ و نشر کتب کارآفرینی به صورت تالیف و ترجمه نموده است. قابل ذکر است تعدادی از کتاب ها که در سال ۱۳۸۹ به چاپ رسیدند، در همین سال تجدید چاپ شده اند. از جمله کتاب ” طرح تدوین کسب و کار” که بار اول در بهار سال ۱۳۸۹ توسط انتشارات عقیق و بار دوم در زمستان ۱۳۸۹ توسط انتشارات قرنی با تیراژ ۳۰۰۰ جلد به چاپ رسید.

      ممکن است لیستی از کتبی که خانه کار آفرینان ایران در حال حاضر مسئولیت چاپ و پخش آنها را بر عهده دارد، ارائه دهید تا علاقه‌مندان در صورت نیاز بتوانند جهت تهیه این کتابها به این مرکز مراجعه کنند؟

مهندس رضازاده: کتابهایی که به همت  خانه کارآفرینان در سال ۱۳۸۹ تدوین و در دسترس علاقه‌مندان به حوزه کارآفرینی قرار گرفته است عبارتند از: کارآفرینی (تعاریف، نظریات و الگوها) تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی، مربیان کارآفرینی تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی – دکتر فیض، BP(طراحی و تدوین طرح کسب و کار) تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی- سید روح‌الله احمدی، کارآفرینی اجتماعی در کسب و کارهای غیر‌انتفاعی (ترجمه دکتر محمود احمدپور داریانی- لیلا وطن دوست)، کتاب جامع کارآفرینی و مجموعه مقالات کارآفرینی (تالیف دکتر احمدپور داریانی)،  فرنچایزینگ و کارآفرینی (تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی  و سوده احمدیان راد). به علاوه کتابهای کارآفرینی جوانان(تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی)، کسب و کار خانوادگی (تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی)، ابزارهای استراتژیک کارآفرینان اجتماعی (ترجمه دکتر محمود احمدپور داریانی -آرش پازوکی)، هنر آغاز (کسب و کار) (ترجمه  دکتر محمود احمدپور داریانی – حجت‌الله رضازاده) وکتاب کارآفرینی پیشرفته (تالیف دکتر محمود احمدپور داریانی- علی ملکی) نیز در دست چاپ هستند.

از طرف دیگر خانه کارآفرینان ایران با برپایی غرفه در گردهمایی بین‌المللی GEM رسالت خود را در راستای معرفی یافته‌های علمی به انجام رسانیده است. همچنین این مرکز  برگزاری “نشست فارغ التحصیلان رشته کارآفرینی” در سالن همایش های برج میلاد را نیز بر عهده داشته است.

      ممکن است توضیح دهید که این گردهمایی با چه اهدافی برگزار شده است؟

مهندس رضازاده: مسلماً هر یک از این گردهمایی‌ها اهداف خاصی را دنبال می‌کنند که از آن جمله می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

کارآمدی آموزش کارآفرینی در دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

تبادل دانش کارآفرینی اساتید و دانشجویان

بررسی نگرش دانشجویان رشته کارآفرینی بعد از فارغ التحصیلی

      آیا خانه کارآفرینان ایران در راستای بهبود فضای کسب و کار کشور نیز اقدامی کرده است؟

مهندس رضازاده: از فعالیت‌های خانه کارآفرینان در راستای بهبود و توسعه فضای کسب و کار می‌توان به برگزاری سمینارها و سخنرانی های مختلف توسط اساتید مجرب خانه کارآفرینان، حضور خانه کارآفرینان ایران در گردهمایی بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و جوانان که در سال ۱۳۸۹توسط بنیاد توسعه کارآفرینی زنان و  برگزار شد، برگزاری جلسات دپارتمان آموزشی با هدف آموزش کارآفرینی به علاقه مندان، تهیه و تنظیم گاهنامه الکترونیکی کارآفرینی و درج مقالات جدید، تقویت و به روزرسانی سایت خانه کارآفرینان ایران و افزودن بخش های جدید از جمله : کتابخانه ، فیلم های آموزشی…،  فروش فیلم ها و cd های مختلف آموزشی کارآفرینی، شناسایی کارآفرینان موفق ایرانی و خارجی و قرار دادن زندگینامه آنها در سایت خانه کارآفرینان، دعوت از فرماندار شهرستان اسکو جهت شرکت در همایش بین المللی GEM، مصاحبه مسوْلان خانه کارآفرینان ایران جهت معرفی و شناساندن خانه کارآفرینان به علاقه‌مندان کارآفرینی از طریق خبرگزاری های مختلف از جمله : تلویزیون ، رادیو و مجلات و روزنامه های رسمی کشور، مصاحبه با شبکه رادیویی جوان در آذر ماه ۱۳۸۹، مصاحبه با شبکه چهارم سیمای جمهوری اسلامی ایران برنامه اردیبهشت در مهر ماه ۱۳۸۹ با موضوع : کارآفرینی زنان، مصاحبه با مجله اقتصادی وزارت اقتصاد در آبان ماه ۱۳۸۹ و نیز مصاحبه با سایت خبرگزاری فارس در شهریور ماه ۱۳۸۹ اشاره کرد.

      ممکن است کمی جزئی‌تر در رابطه با خدمات مشاوره‌ای خانه کارآفرینان ایران توضیح دهید؟

مهندس رضازاده: خدماتی که این مرکز در قالب مشاوره به متقاضیان ارائه می‌دهد قالباً به صورت مشاوره از طریق وب سایت خانه کارآفرینان به شیوه پرسش و پاسخ است که در این روش سوالات از طرف مخاطبان از طریق وب سایت خانه کارآفرینان مطرح می شود و پاسخ به سوالات توسط مشاوران و اساتید محترم کارآفرینی داده می شود و همچنین مشاوره از طریق تماس تلفنی با کارشناسان خانه کارآفرینان ایران که این روش مشاوره حوزه‌های مدیریت، آموزش، IT و نیز حوزه تحقیق و پژوهش را شامل می‌شود. به‌علاوه مشاوره به صورت حضوری در دفتر خانه کارآفرینان ایران در حوزه‌های طرح کسب و کار”، “ایجاد کسب و کار جدید”، “طرح های توجیهی”، “بنگاههای زودبازده” و “کارآفرینی اینترنتی” صورت می‌پذیرد.

      خانه کارآفرینان تاکنون در مواردی که عنوان کردید، به کدام گروه از افراد خدمات مشاوره‌ای ارائه داده  است؟

مهندس رضازاده: تا به امروز قشر وسیعی از این خدمات بهره‌مند شده‌اند که از این میان می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • مشاوره به دانشجویان رشته کارآفرینی و مدیریت در خصوص پایان نامه کارشناسی ارشد یا رساله دکتری
  • مشاوره به نمایندگی های خانه کارآفرینان در خصوص چگونگی عملکردشان
  • مشاوره به افراد برای راه اندازی یک کار جدید یا عملی کردن ایده و فکرشان
  • مشاوره به موسس باغ پرندگان در شهرستان کاشان
  • مشاوره به نمایندگی خانه کارآفرینان در شهرستان اسکو جهت برگزاری همایش “شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و کارآفرینی اسکو”
  • مشاوره به افراد در شهرستان ها در خصوص راه اندازی کسب و کار

 علاوه بر این، مرکز ما به سازمان­ها و موسسات مختلف نیز خدماتی از این دست ارائه می‌دهد از جمله:

  • ارائه مشاوره به وزارت رفاه و تامین اجتماعی با موضوع بررسی راهکارهای گسترش اشتغال و کارافرینی جامعه
  • ارائه مشاوره به شهرداری استان آذربایجان شرقی در خصوص راه اندازی مرکز توسعه کارآفرینی
  • ارائه مشاوره به معاون برنامه‌ریزی و تدوین منابع درسی جهت چگونگی برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی پیشرفته
  • ارائه خدمات مشاوره ای در خصوص چگونگی اخذ نمایندگی به اشخاص حقیقی و حقوقی در سراسر کشور
  • ارائه مشاوره به دانشجویان دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران

      شما در خلال گفته‌هایتان به این نکته اشاره کردید که خانه کارآفرینان ایران واحد تحقیق و پژوهش نیز دارد. آیا ممکن است در رابطه با این واحد کمی بیشتر توضیح دهید؟

مهندس رضازاده: خوشبختانه بخش تحقیقات و پژوهش خانه کارآفرینان در سالی که گذشت بسیار فعال بوده است. از اقداماتی که توسط این واحد صورت گرفته است می‌توان به مواردی اشاره نمود از قبیل تهیه و نشر کتب کارآفرینی به صورت تالیف و ترجمه توسط اساتید مجرب کارآفرینی (تا کنون ۲۲ عنوان کتاب توسط خانه کارآفرینان ایران  به چاپ رسیده است که از این تعداد ، ۹ عنوان در سال ۱۳۸۹ در دست چاپ می باشد) و طرح پژوهشی شناسایی و تدوین تجربیات کارآفرینان کشور که هدف اصلی آن تهیه مستنداتی از کارآفرینان در قالب کتاب می باشدکه برای معرفی الگوهای جدید و کارآفرین به جامعه بخصوص جوانان بسیار موثر خواهد بود. در این راستا با حمایت خانه کارآفرینان ایران و با همکاری گروهی از نویسندگان ، با کارآفرینان برتر ایرانی مصاحبه انجام شد و به رشته تحریر درآمد. در حال حاضر کتاب در مرحله شابک و فیپا می‌باشد و امیدوارم که در سال ۹۰ بتوانیم کلیه کتابها را به مرحله چاپ برسانیم. از دیگر فعالیت‌های خانه می‌توانیم به موارد دیگری اشاره کنیم همچون:

 طرح در دست اجرای “راهکارهای گسترش کارآفرینی و اشتغال در جامعه هدف وزارت رفاه و تامین اجتماعی” (این طرح توسط خانه کارآفرینان مطرح شده است و شامل دوره آموزشی ویژه مدیران و مسئولان اجرایی وزارت رفاه و تامین اجتماعی توسط خانه کارآفرینان می باشد). هدف از این طرح فرهنگ سازی روحیه کارآفرینی و اشتغال در مدیران و مسئولان اجرایی، شناسایی نقاط ضعف و قوت و فرصت ها و تهدیدهای جامعه مخاطبان وزارت رفاه و تامین اجتماعی، ارتقاء نقش تسهیل‌گری مدیران در زمینه اشتغال و کارآفرینی در بین جامعه مخاطبان وزارت رفاه و تامین اجتماعی، کسب دانش کارآفرینی، کسب مهارت در تجزیه و تحلیل فرصت های اقتصادی و ترکیب برنامه های عملیاتی، تعیین و تقویت ظرفیت استعداد و مهارت کارآفرینی، القای مخاطره پذیری در فنون تحلیلی، توسعه فکری و حمایت متقابل در جنبه های انحصاری کارآفرینی و تقویت نگرشها در جهت پذیرش تغییر بوده است.

همکاری با فرمانداری شهرستان اسکو، استان آذربایجان شرقی ، جهت ایجاد مرکز توسعه کارآفرینی در فرمانداری شهرستان اسکو

طرح برگزاری کارگاه آموزشی کارآفرینی در جهاد کشاورزی

برگزاری کارگاه آموزشی ” تولید بدون کارخانه” در مهرماه ۱۳۸۹

طرح برگزاری دوره آموزش کارآفرینی و دوره تربیت مربی کارآفرینی در استان آذربایجان شرقی توسط نماینده خانه کارآفرینان ایران

طرح برگزاری همایش “شناسایی فرصت های سرمایه گذاری و کارآفرینی اسکو” در شهرستان اسکو (این طرح توسط نماینده خانه کارافرینان در شهرستان اسکو و با همکاری خانه کارآفرینان و فرمانداری شهرستان اسکو مطرح شده است) .

 طرح برگزاری دوره تربیت مدرسان تخصصی کارآفرینی سازمان فنی حرفه ای و کاردانش آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی

طرح برگزاری دوره کارآفرینی در خانه کارگر تشکیلات آذربایجان شرقی

طرح برگزاری دوره تربیت مدرسان تخصصی کارآفرینی آموزش و پرورش تهران در مقطع کاردانش

برگزاری جلسات مکرّر ، خانه کارآفرینان ایران و وزارت کشور در خصوص مراکز NGO کارآفرینی

 طرح برگزاری دوره آموزش کارآفرینی در وزارت رفاه و تامین اجتماعی

طرح برگزاری دوره های آموزش کارآفرینی ارزان قیمت در شهرداری منطقه ۱ تهران

طرح در دست اجرای ” کلینیک مشاوره مجازی ” شهرداری منطقه یک تهران

راه اندازی مرکز توسعه کارآفریی منطقه ۱ شهرداری تهران شامل دو مرحله ” شکل گیری و راه اندازی ” و ” افتتاح توسعه “

ارائه طرح ” آموزش کارآفرینی ” در وزارت کشور

حضور خانه کارآفرینان ایران در شورای توسعه کارآفرینی شهرداری تهران (برگزاری ۱۳ جلسه در خصوص سیاستگذاری کلان مراکز کارآفرینی در سطح شهر تهران به واسطه شهرداری تهران)

طرح برگزاری مسابقه و سرگرمی با همکاری ایرانسل با هدف استفاده از فن آوری ICT در راستای ترویج کارآفرینی

      وب سایت خانه کارآفرینان ایران چه بخش‌هایی را در برمی‌گیرد؟

مهندس رضازادهسایت خانه کارآفرینان ایران متشکل از بخش های متنوع می باشد ، که توسط مسئولین سایت به طور مداوم به روزرسانی میشود. در حال حاضر سایت خانه کارآفرینان ۴۸۴۵۹ عضو دارد که آدرس اینترنتی تمامی آنها در حال حاضر در بانک اطلاعاتی خانه موجود است و همکاران ما در این مرکز می‌توانند به راحتی به آنها اطلاع‌رسانی نمایند. از فعالیت‌های انجام شده در سایت خانه کارآفرینان در سال ۱۳۸۹ موارد زیر را می توان نام برد:

به روز رسانی سایت خانه در بخش های مختلف: خبر- مقاله- مصاحبه-داستان موفقیت-فیلم آموزشی-شرکت کنید-سخن مدیران….

اطلاع‌ رسانی در مورد جدیدترین همایش ها و کنفرانس های کارآفرینی در قسمت “شرکت کنید” سایت

قراردادن گاهنامه الکترونیکی کارآفرینی در سایت خانه کارآفرینان (تاکنون ۱۵ شماره از این گاهنامه منتشر شده است) و ارسال گاهنامه برای اعضاء از طریق ایمیل

طرح درگاه اینترنتی با هدف سهولت در فروش محصولات خانه کارآفرینان از طریق سایت

قراردادن بخش جدید “دکتر و دانشجویان” در سایت که در این قسمت تکالیف دانشجویان دکتر محمود احمدپور، در طی سال تحصیلی در سایت قرار می گیرد و هدف آن استفاده دانشجویان از مطالب علمی کارآفرینی و قابلیت تبادل اطلاعات و همچنین ایجاد بستری مناسب برای ارتقاء دانش و کاربرد کارآفرینی به صورت علمی می باشد.

قراردادن فیلم های آموزشی کارآفرینی در سایت و ترجمه خلاصه فیلم ها توسط مترجمان خانه کارآفرینان. این فیلم های آموزشی بخش جدیدی در سایت خانه کارافرینان می باشد. تا کنون ۸ فیلم آموزشی در زمینه کارآفرینی در سایت قرار گرفته است. خلاصه این فیلم ها به صورت ترجمه در کنار هر بخش در دسترس علاقه‌مندان می باشد.

طراحی سایت users ، مدیریت کاربران

ارسال ایمیل تبلیغاتی برای تمام اعضاء سایت خانه کارآفرینان

رسیدگی به بخش پرسش و پاسخ-انتقادات-پیشنهادات و ارسال مطالب توسط کاربران و پاسخ به سوالات آنها توسط کارشناسان خانه کارآفرینان

البته لازم به ذکر است که تمامی این خدمات به صورت رایگان در کلیه مراجعین به وب سایت خانه  و سایر علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

      آیا خانه کارآفرینان ایران بجز این فعالیت‌هایی که ذکر کردید، در زمینه‌های دیگری هم فعالیت می‌کند؟

مهندس رضازاده: یکی دیگر از فعالیت های خانه کارآفرینان “گاهنامه الکترونیکی کارآفرینی” است که تاکنون پانزده شماره از آن در سایت خانه کارآفرینان قرار گرفته است. این گاهنامه شامل جدیدترین مقالات کارآفرینی می باشد ، این مقالات هم به صورت لاتین ، (توسط مترجمان خانه کارآفرینان ترجمه می شود) و هم از طریق اساتید کارآفرینی در گاهنامه الکترونیکی کارآفرینی قرار داده می شود. علاوه بر مقالات ، گاهنامه دارای مطالب متنوع از جمله : جدول کارآفرینی ، دانستنی ها ، مصاحبه با کارآفرینان ، لغت نامه کارآفرینی … می باشد. در بخش مصاحبه با کارآفرینان تاکنون با آقایان : دکتر محمود احمدپورداریانی، عضو هیئت علمی دانشگاه تهران،(گاهنامه شماره ۱۳) ، حسین اخوان، بنیانگذار گروه صنعتی نیکان، (گاهنامه شماره ۱۴) ، دکتر فریدون قاسم زاده، مدیرعامل شرکت افرانت، (گاهنامه شماره ۱۵) و موسسین مجموعه رستوران‌های زنجیره‌ای مستردیزی (گاهنامه شماره ۱۶) مصاحبه شده است.

      خانه کارآفرینان ایران برای سال ۱۳۹۰ چه چشم‌اندازهایی دارد؟

مهندس رضازاده: راه‌اندازی دپارتمان‌ها، برگزاری همایش‌های تخصصی کارآفرینی، چاپ  چندین عنوان کتاب جدید، توسعه نمایندگی‌ها در سایر شهرستان‌ها، طراحی جدید و ایجاد تغییراتی در صفحه اصلی سایت، دریافت‌ مجوزهای مربوط به برگزاری دوره تربیت مربی کارآفرینی برای نمایندگی‌های شهرستان از طریق وزارت کار، از مهم‌ترین برنامه‌های خانه کارآفرینان برای سال۹۰ است. همچنین همکاران ما در این مرکز در تلاش هستند تا درگاه اینترنتی و فروشگاه خانه کارآفرینان را فعال نمایند و در کنار آن، ما در صدد راه‌اندازی کلینیک مشاوره و دادن مشاوره به بخش صنعت و همچنین راه‌اندازی بخش آموزش مجازی از طریق سایت خانه کارآفرینان هستیم و امیدواریم که به لطف خداوند و همکاری و مساعدت بی‌دریغ حامیان خود و علاقه‌مندان به حوزه کارآفرینی بتوانیم در سال جدید به اهداف خود دست یابیم و گامی مثبت در مسیر رشد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در کشور برداریم.

در انتهای کلام لازم می‌بینم که ضمن تشکر از تمامی دوستان و همکارانی که اسم آنها در اینجا ذکر نشد تشکر کرده و سال جدید را نیز پیشاپیش به همه خوانندگان تبریک بگویم و برای همگی آنها موفقیت و شادکامی را در در سال نو آرزو مندم

2 دیدگاه دربارهٔ «مصاحبه مهندس رضازاده»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *